[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Urmează să devină MAMĂ? Aliona Moon: Părinții mei practic nu mai întreabă, ...
O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din ...
Lidia Isac, de Ziua Copilului, a dezvăluit NUMELE FIULUI EI și a publicat ...
Fetelor, ATENȚIE! Eduard Malareu, membru al Akord: „Nu am nici măcar ...

Kate Middleton și prințul William, imagine nemaivăzută alături de copiii lor. Ce cadou impresionat a primit ducesa de la fiul ei

Britanicii au sărbătorit duminică, Ziua Mamei, iar drept urmare Kate MIddleton și prințul William au publicat o imagine nemaivăzută alături de copiii lor. În plus, cei doi nu au uitat-o nici pe Lady Di și i-au adus un omagiu.

Ducii de Cambridge și-au bucurat duminică fanii cu câteva imagini nemaivăzute postate pe Instagramul lor, Kensington Palace, pentru a marca Ziua Mamei. Printre acestea se află o fotografie adorabilă a lui Kate și William cu copiii lor cei mari, Charlotte și George, în curtea casei lor din Norfolk.

Kate o cară în spate pe micuța prințesă Charlotte, în timp ce William îl cară în spate pe prințul George.

Ducii de Cambridge nu au uitat-o în această zi specială nici pe Lady Di, mama prințului William și a prințului Harry. Ei au publicat o imagine cu prințesa Diana cu băieții ei lângă ea. În altă imagine apare Kate când era copil, alături de mama ei, Carole Middleton, iar a patra fotografie reprezintă cadoul lui George pentru ducesa de Cambridge. Acesta i-a desenat o vază cu flori, micul prinț demonstrând că este foarte talentat la desen.

„Pentru toate mamele și familiile care petrec astăzi împreună sau la distanță – ne gândim la voi în toate aceste momente dificile. La multi ani de ziua mamei.”, este mesajul transmis de  ducii de Cambridge, alături de cele patru fotografii.

libertateapentrufemei.ro


MAR 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...