[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton, o nouă apariție de senzație. E răvășitoare și a strălucit ...
Valeria Lungu a lansat PIESĂ NOUĂ: „Țin enorm de mult la ea”
Și-a arătat burtica și a spus CUM SE MENȚINE! Tany Vander: „De câteva ...
Ce seamănă fiica Umei Thurman cu mama ei! Maya îi calcă pe urme actriţei

Kate Middleton, verde din cap şi până în picioare de St. Patrick`s Day! Ducesa de Cambridge, mai veselă ca oricând

Că o fi de la vremea frumoasă din Londra pe care au prins-o şi care e destul de rară, să fi fost de la berea Guiness cu care s-a desfătat, cert e că, ieri, am văzut o Ducesă de Cambridge mai veselă şi mai stylish ca oricând!

Ca-n fiecare an, Kate şi William au fost prezenţi la festivităţile de St. Patrick`s Day. Kate, îmbrăcată în verde din cap şi până în picioare, iar William purtând uniforma militară, Ducii de Cambridge i-au făcut pe toţi să zâmbească şi să se bucure de o aşa zi frumoasă în Hounslow, West London.

Kate a purtat, evident, o ţinută semnată de designerul ei preferat, Alexander Wang, pe care a potrivit-o cu o pălărie de tip fascinator şi o pereche de cercei cu smaralde. O ţinută extrem de stylish, şi-n ton cu evenimentul. Apropo de eveniment, Kate şi-a făcut treaba şi a oferit, după parada militară, ofiţerilor trifoi, obicei care datează din 1901.

Kate s-a asigurat şi că mascota gărzilor, câinele Domhnall, poartă cu mândrie trifoiul, simbolul St. Patrick`s Day. Ulterior, cei doi soţi au fost invitaţi să se bucure cumsecuvine de acest eveniment, gustând din berea Guiness. Ducesa a fost extrem de glumeaţă şi le-a povestit tuturor că se bucură ca poate face asta acum, dat fiind faptul că anul trecut era însărcinată cu Prinţul Louis.

okmagazine.ro


MAR 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...