[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Kate nu este despăgubită pentru fotografiile topless apărute în presa franceză din cauza cumnatei sale, Meghan Markle

”Cererea voastră este ipocrită”, contracarează avocatul părții adverse, atunci când Kate Middleton și Prințul William al Marii Britanii au cerut să fie despăgubiți pentru rușinea cauzată în urma fotografiilor topless surprinse și publicate cu Ducesa de Cambridge, în 2012. Motivul contraatacului? Apetența Ducesei de Sussex, cumnata reclamanților, pentru ședințele sexy.

În septembrie 2012, Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au fost surprinși într-o vacanță amoroasă, la castelul din Provence deținut de fiul regretatei Prințese Margaret, Earl de Snowdon. Folosindu-se de un obiectiv pentru fotografierea la distanță, un paparazzo vigilent a imortalizat momentul și a obținut singurele cadre indecente cu soția Prințului William. Ulterior, fotograful a vândut aceste cadre, în care Kate apărea topless, revistei franceze Closer, care le-a publicat chiar pe prima pagină.

Evident, după apariția revistei, casa regală britanică a luat măsuri pentru a fi retrasă de pe piață și pentru ca Ducii de Cambridge să fie despăgubiți pentru defăimare. Procesul a fost unul anevoios și întârziat până în prezent, când avocatul părții adverse a găsit drept contraargument fosta carieră a Ducesei de Sussex, proaspăt intrată în familia regală britanică.

closer-768x606

Mai exact, avocatul revistei Closer susține că este imoral și ”ipocrit” din partea Ducilor de Cambridge să ceară să fie despăgubiți, cu suma de 92,000 lire sterline, pentru fotografiile topless din moment ce Ducesa de Sussex este o ”cunoscută a pictorialelor sexy”. Aceștia vor să se folosească de o ședință foto în care Meghan Markle face reclamă la burgeri, apărută în revista Men`s Health (2013), pentru a susține că femeile din familia regală britanică s-au folosit de ședințe foto sexy pentru a se promova.

În respectiva ședință foto, Meghan apare dându-și jos cămașa, în fața camerei, pozând seducător pentru niște hamburgeri. Evident, aceste ședințe foto, și multe altele, au fost realizate de Ducesa de Sussex cu mult timp înainte de a intra într-o relație cu Prințul Harry al Marii Britanii ori de a se căsători cu el. ”Sunt OK cu pictoriale sexy atunci când dețin ei controlul, însă cer bani grei când fotografiile nu sunt obținute cu acordul lor. E o imensă ipocrizie implicată, iar compensația scandaloasă reflectă asta”, spune avocatul Paul-Albert al revistei Closer.

www.okmagazine.ro


IUN 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...