[ X ]
FRESH
Gata, se mărită Lady Gaga! Artista vrea o „nuntă sofisticată” cu logodnicul ...
A IZBUCNIT în lacrimi într-o emisiune TV, în direct! Olia Tira: „Mi-a ...
Cu reușite și EȘECURI! Brio Sonores: „La început de 2018 spuneam că ...
Andrei Popov vrea să dea lovitura! Un astfel de proiect nu a fost ...

Kate Winslet își părăsește soțul pentru Leonardo DiCaprio? Cum au fost surprinși cei doi actori din „Titanic”! FOTO//

În urmă cu 20 de ani, Kate Winslet și Leonardo DiCaprio formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe marile ecrane în filmul „Titanic”. Deși fanii și-au dorit foarte multca cei doi să fie un cuplu și în viața reală, acest lucru nu s-a întâmplat…până acum, scrie libertatea.ro.

Celebra actriță și partenrul ei din filmul „Titanic” au fost surprinși tot mai des în ultima vreme la întâlniri romantice, ceea ce demonstrează că între cei doi s-a înfiripat mai mult decât o simplă prietenie.  Cei doi au avut întotdeauna de spus numai vorbe frumoase la adresa celuilalt și se pare că le-a trebuit 20 de ani ca să-și dea seama de sentimentele pe care și le poartă.

Ei au fost surprinși din nou împreună de paparazzi la o întâlnire romantică, vineri noaptea, la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, în Los Angeles. Kate și Leo au ajuns la restaurant într-o mașină neagră, amândoii stând pe bancheta din spate a autoturismului.

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au fost surprinși tot mai des în ipostaze tandre

Cei doi și-au vorbit foarte frumos de-a lungul aniilor și au rămas prieteni apropiați, în timpc e carierele lor au progresat și au câștigat din ce în ce mai multă notorietate. În ciuda faptului că DiCaprio e cunoscut drept un Casanova al „Hollywood-ului” care nu a fost convins de nici o femeie să meargă la altar, Kate s-a măritat de trei ori și are trei copii. Însă, revista americană Star susține că cei doi au descoperit că au sentimente puternice unul pentur celălalte și între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire, iar actrița s-ar pregăti să-și părăsească cel de-al treilea soț, Jim Threapleton, pentru partenerul ei din „Titanic”. Drept dovadă stau imaginile în care Winslet și DiCaprio au fost surprinși tot mai des, în tandrețuri, și la întâlniri romantice.

„Titanic” spune povestea de dragoste de la bordul uriașului vas dintre Jack și Kate și a fost unul dintre cele mai premiate filme din istoria cinematografiei, câștigând nu mai puțin de 11 premii Oscar.


NOI 14, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...