[ X ]
[ X ]
FRESH
Care este numele adevărat al lui Meghan Markle şi cum s-a aflat că ...
Olga Țapordei explică DE CE SE MACHIAZĂ și-și aranjează părul pe timp ...
MASTER CLASS de la Jasmin: PEȘTELE UMPLUT e unul dintre felurile de ...
Ce se întâmplă cu NUNȚILE DIN LUNA MAI? Organizator: „Pentru miri ...

Katy Perry, de la ţinute inspirate de filmele porno, la rochii cu trenă! FOTO//

Industria muzicală nu este potrivită persoanelor care sunt lipsite de creativitate, iar Katy Perry, ajutată de stilistul personal, pare să înţeleagă foarte bine acest lucru. Cântăreaţa, care s-a logodit în urmă cu două luni cu actorul Orlando Bloom, şochează cu fiecare apariţie şi alege ţinute pe care nu oricine ar îndrăzni să le poarte.

La începutul carierei sale, Katy Perry filma multe videocliouri în care miza pe sexualitatea sa şi pe formele generoase cu care a fost înzestrată şi nu rata nici măcar o singură ocazie de a purta ţinute strâmpte, din latex, sau rochiţe minuscule.

untitled_303

Adesea opta pentru stilul pin-up al anilor ’50, pentru tocuri ameţitoare şi un ruj aprins care contrasta cu privirea inocentă pe care o afişa.

8252399397379346741

Odată cu avansarea în carieră şi participarea la numeroase evenimente mondene, Katy şi-a reinventat stilul şi a renunţat la goliciunea inutilă. Iată cele mai extravagante ţinute ale artistei!

9bbf17d325eaf62628128fac3958968b

Cântăreaţa Katy Perry (34 de ani) şi actorul Orlando Bloom (42 de ani) s-au logodit de Valentine’s Day. Cei doi au publicat o fotografie în care apar împreună şi în care cântăreaţa arată un inel. Alături de fotografie ea a scris un mesaj prin care a dat de înţeles că inelul nu era unul oarecare, ci de logodnă. Printre primele persoane care au reacţionat a fost chiar mama cântăreţei. Aceasta a încărcat pe pagina personală un cadru cu cei doi îndrăgostiţi alături de care a notat “ia te uită cine s-a logodit aseară”.

Inelul de logodnă ales de Orlando Bloom a fost unul cu totul deosebit şi se pare că actorul a fost nevoit să scoată din buzunar aproape 5 milioane de dolari pentru a-l achiziona.

katy_perry_orlando_bloom_0_0

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. De atunci sunt nedespărțiți, iar acum, relația lor a trecut la un alt nivel: se pregătesc de nuntă.

click.ro


APR 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...