[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Katy Perry, la un pas să se sinucidă, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom

Katy Perry a fost la un pas să se sinucidă. În urmă cu doi ani, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom, cântăreața s-a gândit foarte serios să-și pună capăt zilelor, scrie click.ro

Cântăreața Katy Perry (35 de ani) a dezvăluit că a vrut să se sinucidă după despărțirea de Orlando Bloom (43 de ani), în 2017. Pe lângă marea durere de a-l pierde pe actor, diva a suferit fiindcă nu s-a vândut bine albumul său ”Prism”. Acum Katy așteaptă o fetiță cu Orlando Bloom și e în al nouălea cer de fericire. Ei sunt împreună din 2016, dar în martie 2017 s-au despărțit, reluând relația mai târziu. Katy Perry și Orlando Bloom așteaptă până se naște fiica lor ca să stabilească ce nume îi pun.

Katy a suferit de depresie

Orlando abia așteaptă să devină tătic de fată, fiindă fetele își iubesc tații. Katy e emoțioată pentru că va deveni mamă pentru prima oară și că se apropie nașterea. Este foarte fericită, a reușit să depășească toate momentele de depresie. Este un moment greu pentru lume și nu foarte potrivit pentru a aduce pe lume un copil. Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de nouă ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011. Katy Perry a dezvăluit că a fost la un pas să se sinucidă, în urmă cu doi ani, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom.


IUN 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...