[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă însărcinată

Devine mamă în curând! Mai e puţin până când Katy Perry va naşte, până când va primi cel mai important rol, acela de mamă.

Peste foarte puţin timp o să aflăm că celebra Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară. Fetiţa ei şi a lui Orlando Bloom va veni pe lume în iunie sau iulie, dar, până atunci, vedeta nu se fereşte să îşi arate sarcina.

A avut mai multe apariţii publice înainte de pandemia de coronavirus, a purtat chiar şi rochii mulate! Katy Perry surprinde din nou acum, a arătat ce burtică mare are, semn că momentul cel mare se apropie curând, iar micuţa ei creşte pe zi ce trece. Artista a publicat în mediul online mai multe imagini însărcinată. Poartă o rochie lungă, argintie şi pantofi cu toc. Şi-a pus mâinile pe burtă şi aşa a evidenţiat sarcina.

E mândră, dar şi tare încântată că va deveni mamă. Fanii au apreciat postarea ei, au răsplătit-o cu o mulţime de like-uri şi i-au făcut urări şi complimente.

Katy Perry merge regulat la medic pentru a-şi monitoriza sarcina, şi iată că deja a făcut publice primele imagini cu fiica sa şi a lui Orlando Bloom. Artista nu s-a abţinut şi a postat un video cu ecografia. Bineînţeles, trăsăturile nu i se văd foarte bine, dar se poate observa cât e de energică micuţa, cum îşi mişcă mânuţele, picioruşele. Katy Perry s-a amuzat teribil pe seama acestui filmuleţ, a scris chiar că fiica nenăscută arată deja degetul mijlociu.

okmagazine.ro


MAI 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...