[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Khloe Kardashian a adus pe lume o fetiță, iar iubitul infidel a asistat la naștere

După scandalul de infidelitate provocat de iubitul său, Tristan Thompson, și zvonurile conform cărora Khloe ar fi început să aibă contracții timpurii, iată că blonda i-a dat naștere primului său copil.

Conform TMZ, Khloe Kardashian a adus-o pe lume pe fiica sa joi dimineața, în jurul orei 4, la un spital din afara orașului Cleveland. Diva nu a făcut un anunț până în acest moment, nu se știe numele copilului și nici care este starea de sănătate a proaspetei mămici și a bebelușului.

Surse din anturajul familiei au mărturisit că surorile Kardashian – Kourtney și Kim, dar și mama Kris Jenner și cea mai bună prietenă a lui Khloe, Malika, au fost prezente la spital. Chiar și iubitul acuzat de infidelitate, Tristan Thompson, a asistat la nașterea fetiței lui.

Familia Kardashian s-a mai mărit cu încă un membru, dar copilul a venit pe lume în mijlocul unui scandal în care este implicat tatăl Tristan. Aceasta a fost surprins sărutându-se cu o brunetă, sâmbătă seara, într-un club din New York, în timp ce iubita sa stătea acasă, cu doar câteva zile până la termenul nașterii. Se pare că Tristan nu este la prima infidelitate, fiind un trișor în serie. Pe când Khloe era însărcinată în luna a treia, a fost surprins în ipostaze intime într-un club, cu 3 femei. Rămâne de văzut care va fi decizia lui Khloe în ceea ce-l privește pe tatăl copilului său, deocamdată se bucură de primul său copil, adus pe lume prin naștere naturală.

khloe-kardashian-1

Foto: Instagram

www.okmagazine.ro


APR 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...