[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Kim Kardashian a luat lecții de respirație ca să încapă în rochia de la Met Gala 2019

Kim Kardashian a făcut senzație la Met Gala 2019 când a personalizat-o parcă pe Afrodita tocmai ieșită din apă. Rochia aleasă de starleta americană a făcut-o să arate ca și cum ar avea cea mai mică talie din lume. Mulți au zis că și-ar fi făcut o operație de eliminare a câtorva coaste, dar bruneta le-a arătat tuturor cum a reușit să încape în minuscula ținută. Nu fără efort însă.

Rochia creată de Thierry Mugler i-a dat mari bătăi de cap lui Kim. Chiar dacă a arătat perfect în fața fotografilor, vedeta nici măcar nu s-a putut așeza la masă în timpul petrecerii din muzeu. Pe sub rochia de silicon, ce a fost creată în șapte luni, Kardashian a avut un corset atât de mulat, încât a fost nevoită să ia lecții de respirație în zilele premergătoare marelui eveniment din New York.

Bomba sexy a avut nevoie de trei oameni care să o ajute să intre în ținuta special concepută pentru ea. Cu două săptămâni înainte de Met Gala, Kim a făcut toate tratamentele estetice posibile, pentru a se asigura că machiajul se așază perfect. „Nu o să pot urina pentru aproape patru ore, iar acum ne gândim ce am putea face în caz că voi avea o urgență de acest fel„, a pus vedeta în timp ce se pregătea să plece spre bal.

click.ro


MAI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...