[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Kim Kardashian a «spart» 83.200 $ pe operaţii ca să arate aşa

E toată din plastic! Kim Kardashian, admirată de toţi bărbaţii din lume pentru posteriorul ei supradimensionat, e în realitate complet transformată cu operaţii estetice de 83.200 $.

Se ştie că este obsedată să aibă cel mai sexy corp şi mai ales cel mai apetisant fund! De aceea, vedeta de televiziune americană Kim Kardashian (38 de ani) a cheltuit la greu pentru a se înfrumuseţa. Diva cu averea de 350 de milioane $ a recurs la nenumărate operaţii şi proceduri estetice în acest scop.

Nici nu le mai ştie numărul! Cel mai mult, adică 40.000 $, a cheltuit pentru a-şi mări fundul. Experţii esteticieni susţin că medicii i-au injectat mai întâi grăsime din alte părţi din corp în poponeţ, în 2010. Apoi i-au mărit fundul şi mai mult cu implanturi, în 2012. Pentru ca posteriorul să nu i se lase, îşi face mereu tratamente cu colagen şi elastină. Şi-a injectat însă mai multă grăsime decât poate să susţină pielea, de aceea s-a umplut de celulită pe fund.

În timp ce îşi măreşte poponeţul, talia şi-o subţiază. Pentru asta şi-a făcut operaţii de liposucţie abdominală, ca să îndepărteze grăsimea. Se zvoneşte că şi-ar fi scos şi câteva coaste. În total, pentru a-şi micşora talia a plătit 8.400 $. De asemenea, diva poartă corsete extrem de strâmte, pentru care face antrenamente de respiraţie, ca să nu leşine.

În 2000, când nu o ştia nimeni, Kim avea cu totul alt nas. După ce a apărut o înregistrare video în care face sex cu Ray J, în 2003, ea s-a arătat cu nasul mai mic. În afară de remodelarea nasului, vedeta şi-a făcut modificări la pomeţi şi bărbie. Buzele şi le-a mărit cu acid hialuronic începând din 2015. În total, schimbările feţei au costat 21.000 $. Sânii i-a modificat dinainte de a deveni celebră. Şi-a pus silicoane pentru care a plătit 13.000 $.

15_foto-1-3-col-profimedia-0431319961toata

click.ro


MAI 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...