[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Kim Kardashian a supărat japonezii cu noul ei brand de lenjerie modelatoare

Kim Kardashian a lansat noul ei brand de lenjerie modelatoare, Kimono Intimates, însă acest lucru nu a fost deloc pe placul japonezilor.

Potrivit BBC, în prezentarea brandului, ce a fost lansat marți, Kim a descris Kimono Intimates ca pe un brand incluziv, ce „celebrează și îmbunătățește forma corpului și rotunjimile femeilor”.

Produsele sunt disponibile în nouă nuanțe diferite, cu mărimi ce variază de la XXS la 4XL. Însă lansarea a stârnit o reacție negativă din partea Japoniei, unde internauții au declarat că brandul dă lipsă de dovadă de respect față de îmbrăcămintea tradițională, al cărei nume îl poartă.

Kimono-ul, un veşmânt tradiţional cu mâneci lungi, ale cărui două părţi sunt petrecute în faţă şi susţinute de o centură numită obi, are o istorie care se întoarce în Japonia secolului al XV-lea. În zilele noastre, kimono-ul este purtat doar la ocazii speciale.

Noi purtăm kimono-ul pentru a sărbători sănătatea, creşterea copiilor, logodnele, căsătoriile, absolvirile, sau cu ocazia înmormântărilor. Este un veşmânt pentru ocazii speciale, păstrat în familii de generaţii”, a declarat japoneza Yuka Ohishi pentru BBC.

„Lenjeria modelatoare (n.r. a lui Kim Kardashian) nici măcar nu seamănă cu un kimono – a ales doar un cuvânt care are ‘Kim’ în el – nu există niciun respect pentru ceea ce înseamnă de fapt această îmbrăcăminte pentru cultura noastră”, a precizat Ohishi.

unica.ro


IUN 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...