[ X ]
FRESH
Primul portret oficial al lui Louis de Cambridge! Micul prinţ a împlinit ...
Delia – PUSĂ ÎN ÎNCURCĂTURĂ de The Motans: „Colțuni sau colțunași ...
VACANȚĂ ÎN CIPRU! Romanița Toma: „Miriam a văzut pentru prima oară ...
Fiica lui Catherine Zeta-Jones a împlinit 16 ani. Uite cât de frumoasă ...

Kim Kardashian confirmă că al patrulea copil e pe drum. Ce sex are și când se va naște

După ce, la începutul acestui an, sursele anunțau că Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, vor deveni părinți pentru a patra oară, iată că. În sfârșit, vedeta a confirmat, indicând și ce sex va avea bebelușul și când va veni pe lume.

Potrivit lui Kim Kardashian, bebelușul care va fi născut de o mamă-surogat va avea sex masculin. Acesta urmează să vină pe lume ”curând”, a mai spus vedeta.

Anunțul a fost făcut chiar în reality show-ul familiei Kardashian, unde vedeta a mărturisit că singură s-a dat de gol, de Crăciun, legat de faptul că va deveni din nou mamă: ”M-am îmbătat la petrecerea de Crăciun și am sopus unor oameni. Nu-mi amintesc cui, de obicei nu mă îmbăt”.

Vedeta în vârstă de 38 de ani și soțul ei, de 41 de ani, au împreună două fiice – North, de cinci ani și jumatate, și Chicago, care urmează să împlinească un an -, dar și un fiu, pe Saint, de 3 ani.

Și Chicago a fost adusă pe lume tot de o mamă surogat. De această dată, însă, e vorba despre o altă femeie care poartă sarcina.

Sursele au declarat că băiețelul se va naște primăvara aceasta.

libertateapentrufemei.ro


IAN 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...