[ X ]
FRESH
Victoria Beckham rupe tăcerea și le răspunde celor care au criticat-o ...
Disprețuia ASTA în copilărie! Nicoleta Sergentu: „Mă simțeam atât ...
Smally a lansat O NOUĂ PIESĂ: „De data asta e “SO HIGH” bun de ascultat ...
Ce gravidă fit! Kate Hudson arată perfect în al doilea trimestru de ...

Kim Kardashian s-a făcut iar blondă, iar stilistul ei dezvăluie adevărul din spatele schimbării de LOOK! FOTO//

După doi ani în care a fost vopsită brunetă, Kim Kardashian s-a făcut iar blondă, iar stilistul ei a dezvăluit care a fost motivul pentru care vedeta a decis să facă această schimbare, scrie The Mirror, potrivit www.libertatea.ro.

Fanii lui Kim Kardashian, care urmează să aibă al treilea copil, de această dată cu o mamă surogat, au ajuns să știe din timp când vedeta urmează să facă o nouă schimbare de look pentru că dispare din lumina reflectoarelor cam o săptămână, apoi apare cu totul schimbată. De această dată, ea și-a dezvăluit noua culoare a părului în timpul săptămânii modei de la New York. După apariția sa, ea a postat și o fotografie pe Instagram în care vorbește despre schimbare: „Am discutat despre a deveni din nou blondă de o lungă perioadă de timp și sunt atât de fericită că am făcut-o! Știu că o mulțime de oameni credeau inițial că purtam o perucă, dar e părul meu adevărat”.

Stilistul ei a spus că ”ne-am dorit un nou vibe și o schimbare drastică. Acest look este o tranziție lungă de la părul foarte lung, în stilul lui Cher pe care Kim l-a avut de anul trecut de la Paris”, a spus Chris Appleton.

Prima dată când Kim a fost blondă platinat în 2015, când a purtat această culoare timp de 21 de zile.

 


SEP 12, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...