[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Kim Kardashian și-a pozat copiii dezbrăcați și a distribuit imaginea pe Internet. Fanii au criticat-o dur

Am văzut-o în toate ipostazele posibile, de la fotografii sexy în costum de baie, topless ori nud, dar Kim Kardashian a mers acum mult prea departe. Recent, diva a distribuit pe Instagram o fotografie cu North și Saint, în cadă, dezbrăcați, ceea ce nu a fost pe placul fanilor, scrie www.okmagazine.ro.

Kim s-a axat destul de mult pe creșterea copiilor săi, mai ales după venirea pe lume a micuței Chicago, copil născut cu ajutorul unei mame surogat, ba mai mult, ieri și-a dus fiica cea mare și fiul la Disneyland în Anaheim, California.

Își fotografiază odraslele în cele mai drăguțe momente din viața lor, Saint ținând-o în brațe pe Chicago, ea împreună cu cei trei copii, ori fotografii cu fashionista North, însă fotografia cu cei doi frați în cadă a aprins spiritele. Criticile au curs pe rețelele de socializare chiar dacă internauții au apreciat faptul că North și Saint sunt niște simpatici.

„Îmi place de tine, Kim, dar asta este prea mult. Știi că te critică pentru tot ceea ce faci, așa că asta nu este cea mai bună decizie a ta”, ” Nu te-ai gândit că această fotografie îi va face fericiți pe pedofili?”, ” Au 4, respectiv 2 ani. Dacă vrei să le faci baie, este bine, dar ăsta ar fi un moment intim, privat. Trebuie să te gândești pentru o clipă. Dacă mama ta și-ar face o fotografie în timp ce te speli pentru a o împărtăși cu întreaga lume, cum te-ai simți? North este cu siguranță suficient de mare pentru a înțelege ce este bine și ce este rău”, ” Sunt oameni bolnavi mintal în această lume. Pagina sa nu este privată și nu poate fi văzută doar de femei. Are mai mult de 100 de milioane de urmăritori din întreaga lume. Pedofilii pot salva cu ușurință această fotografie pentru plăcerea lor personală. Copiii depind de părinții lor pentru a fi protejați de toate aceste lucruri. De aceea, părinții ar trebui să se oprească din a-i expune în fotografii intime pe internet. Asta ar trebui să știe ei mai bine!”, au fost doar câteva dintre comentariile acide ale prietenilor virtuali.

kim


MAI 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...