[ X ]
[ X ]
FRESH
Pasha Parfeni – ÎNCREZĂTOR: „My Wine” se va evidenția. De data asta ...
S-au cunoscut 2 ANI ÎN URMĂ! Sasha Lopez: „Nu-mi venea sa cred. De ...
Pregătește UN ALBUM și a lansat prima piesă din cele 11! Tinna Gi: ...
Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision în 2006 și LOCUL ...

Kim Kardashian studiază Dreptul, deşi n-are BAC-ul luat!

Robert Kardashian, tatăl celebrei Kim, a fost un renumit avocat în America. Poate de aceea, Kim s-a gândit la 38 de ani să se apuce de studiat Dreptul.

Kim Kardashian a dezvăluit că şi-a pus prietenii ”on hold” şi şi-a sacrificat timpul petrecut în sânul familiei pentru a se putea dedica studiului. Printr-o postare pe Instagram, Kim a mărturisit că s-a înregistrat în Baroul din California pentru a studia Dreptul în următorii 4 ani.

N-o va face singură, ci cu ajutorul a doi mentori. ”Am văzut multe comentarii de la diverse persoane spunând că banii ori privilegiile mele m-au adus aici, însă nu acesta e cazul. O persoană chiar mi-a spus să ”stau în banca mea”. Vreau ca oamenii să înţeleagă că nu există nimic care să ne limiteze în a ne îndeplini scopurile noastre. Baroului nu-i pasă cine eşti. Oricine poate urma această cale, dacă statul în care locuieşti îţi permite”, spune ea.

kim-kardashian-drept

Kim recunoaşte, însă, că la bază nu are nici măcar diploma de BAC, din moment ce nu şi-a terminat liceul. Însă, cum în America admiterea la o facultate se face pe bază de credite, Kim nu a întâmpinat nicio barieră în a se înscrie la facultatea de Drept.

”Pentru cei care credeţi că totul se face bătând din palme, să ştiţi că nu e aşa. Toate weekendurile o să mi le petrec departe de copiii mei, pentru a citi şi a învăţa. Lucrez toată ziua, îmi culc copii şi apoi îmi petrec nopţile învăţând”, a mai dezvăluit starleta.

kim-kardashian-drept2

okmagazine.ro


APR 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...