[ X ]
[ X ]
FRESH
Stă acasă de 3 săptămâni și NU A MAI RĂBDAT! Ana Cernicova: „M-am ...
Kătălina Rusu a povestit ISTORIA DE DRAGOSTE cu soțul ei: „Nu a fost ...
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...

Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, după o relație de 18 ani. Cum s-au dat de gol?

Anna Kournikova și Enrique Iglesias sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit recent părinți pentru a treia oară, iar acum s-a aflat că s-au căsătorit în mare secret după o relație de peste 18 ani.

Formează un cuplu din 2001, iar în 2004 s-au logodit. De atunci au devenit părinții a trei copii și abia acum au decis să facă marele pas și să meargă în fața altarului.

Fericitul eveniment a avut loc în mare secret, iar vestea i-a surprins pe fani, pentru că până acum celebrul artist declara că cei doi nu vor să facă nici o nuntă pentru că sunt fericiți împreună așa cum sunt. Se pare că venirea pe lume a celui de-al treilea copil, o fetiță, i-a făcut pe cei doi să se răzgândească, iar Anna a devenit, în sfârșit, doamna Iglesias.

Astfel, la doar trei săptămâni de la fericitul eveniment, Anna și-a modificat pe contul de Instagram numele. Ea și-a pus Anna Kournikova Iglesias, dezvăluind astfel că după o așteptare de mai bine de 18 ani, Enrique a luat-o, în sfârșit, de soție.

Anna și Enrique sunt părinții unor gemeni, Nicholas și Lucy, iar acum cei doi au și o surioară mai mică, care a venit pe lume  în urmă cu câteva zile, mai exact pe 30 ianuarie, când Anna Kournikova a născut în mare secret.

Enrique  și  Anna s-au cunoscut în 2001, când artistul era foarte concentrat pe cariera lui, iar ea era una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din lume. Anna a fost contactată de echipa cântărețului și i s-a propus să apară în videoclipul acestuia „Escape”. Fosta jucătoare a acceptat fără să stea pe gânduri, iar pe platourile de filmare s-a înfiripat imediat o idilă între ei.

Pentru mine era cea mai frumoasă fată din lume și de atunci am rămas împreună”, a declarat Iglesias într-un interviu pentru CBS.

De-a lungul relației lor de aproape 19 de ani, fanii au tot așteptat ca cei doi să facă pasul cel mare. Însă, în 2015, frumoasa rusoaică a publicat o imagine cu inelul ei de logodnă, iar fanii au fost în extaz, crezând că urmează în sfârșit căsătoria. Însă, nici vorbă de așa ceva. „Când ești cu cineva de atât de mult timp, nu cred că ne poate aduce ceva mai aproape de atât. Nu cred că ne poate face mai fericiți de atât„, a declarat Enrique.

libertateapentrufemei.ro


FEB 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...