[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Kristen Stewart a urcat în picioarele goale scările de la Palais des Congres

Actrița americană Kristen Stewart a sfidat, luni seară, interdicția controversată de a purta pantofi fără toc pe covorul roșu de la Cannes și a urcat scările de la Palais des Congres în picioarele goale.

Stewart, care are o aversiune pentru pantofii cu toc a vrut să protesteze astfel față de legea care a creat multe discuții în contradictoriu.

Inițial, actrița, care este membră a juriului Festivalului de la Cannes, a pozat pentru fotografi la prezentarea filmului „BlacKkKlansman”, de Spike Lee, purtând o pereche de stiletto negri, ce au fost creați de designerul Christian Louboutin. După ce s-a terminat ședința foto, Kristen și-a dat jos pantofii și a urcat scările desculță.

Vedeta nu este la primul protest de acest fel. În anul 2016, ea a schimbat pantofi argintii cu toc cu o pereche de tenişi comozi, imediat după ce a pozat fotografilor şi a făcut un gen obscen în timp ce purta pantofii cu toc, pentru a-şi face clară părerea despre aceştia.

Cu o săptămână înainte, ea a declarat că politica Festivalului de la Cannes de a nu permite femeilor prezenţa fără tocuri pe covorul roşu este una sexistă.

Această politică a fost criticată în 2015 și de Emily Blunt, care a declarat atunci că toată lumea ar trebui să poarte pantofi fără toc.
„Eu prefer să port teniși”, a mărturisit ea.

www.unica.ro


MAI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...