[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Kylie Jenner are o garderobă CÂT UN MAGAZIN. Deține sute de genți de brand cu o valoare uriașă!FOTO//

Cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner este, probabil, și cea mai răsfățată. Cu o avere estimată la 50 de milioane de dolari, una dintre cele mai bogate femei din lume și cea mai tânără membră a topului Forbes, lui Kylie Jenner îi place extravaganța, scrie www.okmagazine.ro.

Dacă proapăta mămică își șoca fanii cu imagini din garderoba de designer a micuței Stormi ( 1 luni) , care conținea o mulțime de perechi de încălțăminte, rochițe și tot felul de hăinuțe scumpe, stați să vedeți ce ascunde garderoba lui Kylie.

A cheltuit 1 milion de dolari numai pe genți, iar camera de depozitare a poșetelor sale de lux arată fix ca vitrina unui magazin exclusivist. În ultimii ani a strâns o avere considerabilă din imaginea sa în show-ul  „Keeping Up With The Kardashians”, din reclamele de pe rețelele de socializare, are propriul brand de produse de beauty și propria colecție de haine și cheltuie pe măsura câștigurilor.

Opulența este cuvântul care descrie traiul pe care îl are Kylie, iar diva nu se poate abține să nu împărtășească momente din viața sa de vis cu prietenii virtuali. Tânăra de 20 de ani și-a expus colecția impresionantă de genți pe Instagram și Snapchat, numeroase modele și culori, iar dulapul este pur și simplu uriaș. Colecția este estimată la aproape un milion de dolari.

Kylie s-a fotografiat în oglinda din dressing chiar înainte de a participa la baby shower-ul organizat de sora sa, Khloe. În imagine apare înconjurată de poșete chic de la marile branduri. Printre piesele de rezistență sunt și câteva genți marca Hermes, o geantă Kelly care poate ajunge la 35.000 de dolari și numeroase creații Chanel, Dior, Gucci și Balenciaga.

De asemenea, Kylie este și una dintre cele mai urmărite vedete pe Instagram, cu 105 milioane de urmăritori, plasându-se printre cei 10 cei mai urmăriți oameni de pe această aplicație. Tânăra de 20 de ani este pe locul 59 în top 100 cei mai bogați oameni realizat de Forbes, întrecându-le la avere pe Jennifer Lopez și pe Kim Kardashian.

 


MAR 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...