[ X ]
[ X ]
FRESH
Andrea Bocelli, diagnosticat cu coronavirus. Şi familia artistului ...
AI VALUTĂ? Ce zici SĂ O SCHIMBI PE CIREȘE?! O bancă din Republica ...
Discuțiile DESPRE SEX se bucură de succes! Dianna Rotaru: „O face ...
RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea ...

La 1 lună de când au devenit PĂRINȚI A PATRA OARĂ! Oxana Samoylova și Geegun DIVORȚEAZĂ!

Modelul Oxana Samoylova, la 1 lună de când l-a adus pe lume pe cel de-al patrulea copil al lor – mult așteptatul băiețel, a anunțat că divorțează de rapperul rus, Geegun. Cei doi au fost împreună 10 ani, informează SHOK.md.

Oxana,  într-o postare pe Instagram, a făcut anunțul, precizând că îi este foarte greu, dar altfel nu se poate.

„Dau la divorț. Toți cei 10 ani de viață de familie fericită au fost o minciună din partea lui, eu doar trăiam și îl credeam, el vorbea asemenea lucruri, jura pe copiii noștri, mă implora să nu cred bârfelor, jura că mă iubește și că niciodată nu m-a înșelat… a doua cauză o vedeți singuri pe pagina lui și cred că înțelegeți ce se întâmplă. Eu mereu am fost pentru familie, pentru copii cu mamă și tată, dar în situația actuală nu pot proceda altfel. Nu vreau ca micuții mei să vadă tot acest iat. Ariela deja înțelege tot și mi se rupe inima de durere. Mai bine să fie doar mama, decât așa ceva…”, a scris ea, precizând că nu știe nici ce va urma, nici cum se va descurca singură cu 4 copii.

Amintim că, recent, au apărut imagini pe rețele – postate chiar de Geegun, fiind internat într-un spital de psihiatrie din Miami. El a publicat imagini în care apare gol și vorbește necenzurat. La fel, el și-a insultat fanii.

SHOK.md precizează: Oxana și Geegun în 2011 au devenit părinți prima oară. Ei au 4 copii: Ariela, Leya, Maya și David, care s-a născut la 18 februarie curent.

 


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Samoylova Oxana (@samoylovaoxana)

SHOK.md


APR 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...