[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

La 4 ani de la nuntă, Adela Popescu tot n-a luat numele lui Vâlcan! „În fiecare lună ne propunem să schimbăm actele”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 4 ani de la nuntă și au doi copiii împreună, însă îi cheamă tot Popescu și Vâlcan. Nu-i vorbă că Adela n-ar vrea să poarte numele soțului, spune doar că n-a avut timp să schimbe actele până acum, deși și-a propus de nenumărate ori, scrie libertatea.ro.

În buletin sunt Popescu încă, pentru că atunci când am făcut nunta eram foarte preocupați cu organizarea și schimbatul ăsta de acte mi s-a părut că e ceva ce nu mai puteam duce. De atunci, în fiecare lună ne propunem să schimbăm actele. E un proces complicat. Nu-mi doresc să fiu Popescu, nu mă interesează asta. Copiii sunt Vâlcan oricum. Aștept o perioadă mai liberă în care să merg să schimb actele”, ne-a mărturisit Adela.

nunta-1

Până acum, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV, a avut o singură perioadă mai liberă, în vară, dar a preferat să-și petreacă timpul în alt mod decât la Evidența Populației: în vacanțe cu copiii. „Mi-am dat seama că o să încep «Vorbește lumea» și nu o să mai am concediu, că Radu o să înceapă și el filmările și că ar trebui să profităm de luna în care suntem liberi. Una peste alta, a fost una dintre cele mai frumoase veri, pentru că ne-am plimbat mult și am avut destinații foarte frumoase. Pe primul loc desigur a fost Bali, unde ne-am avântat și am luat și copiii după noi”, ne-a mai spus vedeta.

adelapopescuraduvalcan


SEP 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...