[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

La 48 de ani, Thalia are un corp fără cusur! Ce ţinute sexy i-au flatat silueta la Latin Grammy Awards

Apariţia artistei pe covorul roşu a născut multe invidii. Iar cea de pe scenă chiar le-a luat tuturor răsuflarea! Thalia şi-a pregătit îndelung apariţia la gala Latin Grammy Awards, vrând să-şi impresioneze fanii şi să-şi facă geloase colegele de breaslă. Şi asta pentru că artista mexicană a mizat pe culoarea roşie şi pe senzualitatea trupului său, optând pentru două ţinute extrem de sexy, scrie okmagazine.ro.

La sosirea pe covorul roşu, diva latino a pozat într-o rochie pe un umăr, cu şliţ adânc pe picior, trenă şi un voal pe care l-a purtat pe cap, asemeni unei cadâne – o creaţie Jean Louis Sabaji, accesorizată cu pantofi negri Louboutin, cluth metalic şi bijuterii preţioase.

Nimic nu avea să ne pregătească, însă, pentru ce urma pe scenă, unde Thalia a urcat pentru a primi President’s Merit Award, o distincţie aparte. Superba mexicancă a uimit audienţa apărând într-o rochie tot roşie, dar extram de transparentă, din voal cu aplicaţii preţioase şi cu decupaje îndrăzneţe – o ţinută demnă de Las Vegas, oraşul unde a avut loc ceremonia.

 

 


NOI 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...