[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, la un pas de moarte din cauza sarcinilor. A trecut ...
Soția lui Sasha Lopez face MĂRTURISIRI: „Cele mai mari schimbări în ...
S-ar încumeta cineva din showbiz-ul moldovenesc să poarte AȘA CEVA? ...
Designerul Diana Voevuțki S-A DEZGOLIT UȘOR: „A trebuit să trăiesc ...

La 48 de ani, Thalia are un corp fără cusur! Ce ţinute sexy i-au flatat silueta la Latin Grammy Awards

Apariţia artistei pe covorul roşu a născut multe invidii. Iar cea de pe scenă chiar le-a luat tuturor răsuflarea! Thalia şi-a pregătit îndelung apariţia la gala Latin Grammy Awards, vrând să-şi impresioneze fanii şi să-şi facă geloase colegele de breaslă. Şi asta pentru că artista mexicană a mizat pe culoarea roşie şi pe senzualitatea trupului său, optând pentru două ţinute extrem de sexy, scrie okmagazine.ro.

La sosirea pe covorul roşu, diva latino a pozat într-o rochie pe un umăr, cu şliţ adânc pe picior, trenă şi un voal pe care l-a purtat pe cap, asemeni unei cadâne – o creaţie Jean Louis Sabaji, accesorizată cu pantofi negri Louboutin, cluth metalic şi bijuterii preţioase.

Nimic nu avea să ne pregătească, însă, pentru ce urma pe scenă, unde Thalia a urcat pentru a primi President’s Merit Award, o distincţie aparte. Superba mexicancă a uimit audienţa apărând într-o rochie tot roşie, dar extram de transparentă, din voal cu aplicaţii preţioase şi cu decupaje îndrăzneţe – o ţinută demnă de Las Vegas, oraşul unde a avut loc ceremonia.

 

 


NOI 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...