[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 22 ianuarie 2020. Surprize în dragoste şi schimbări majore ...
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...

La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală rară, care îi face dificilă viața

La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală rară, care îi face dificilă viața uneori.

E vorba despre Tulburarea obsesiv-compulsivă, o afecțiune care face nu doar ca viața ei să fie complicată, dar o face dificilă și pe cea a celor din jur. Mai cu seamă pe cea a copiilor ei.

Într-un interviu recent, cântăreața a făcut destăinuirea: ‘Am tulburare obsesiv-compulsivă. Da. Acesta este adevărul’.

Nu pot să sufăr paturile nefăcute și mizeria din camere sau luminile lăsate aprinse. Deloc… mizeria lăsată în bucătărie’, a mai completat ea.

Deși ar putea părea puțin, nu e deloc așa. Pentru că viața Madonnei se poate transforma într-un iad dintr-un motiv care, pentru alte persoane, nu reprezintă nicio sursă de disconfort.

E conștientă că reacționează exagerat, dar nu are încotro. Iar cu șase copii acasă, Lourdes, de 22 de ani, Rocco, de 18, David și Mercy, ambii de 13 ani, și gemenele Estere și Stelle, de 6 ani, nu e deloc simplu.

În plus, mai ales cei mici nu-i înțeleg boala și nu ascultă atunci când li se spune să strângă după ei. ‘Le spun să curețe după ei, dar nu mă ascultă’, mărturisește ea.

Însă nu se pune problema nicio secundă să regrete faptul că are atâția copii. Vedeta, care tocmai a lansat un album și care lucrează full-time și la această vârstă, susține că a devenit mai bună cu fiecare copil care a intrat în familia ei.

Întrebată dacă încă mai vrea să-și mărească familia, ultima adopție făcută de ea fiind în urmă cu doi ani, fiind vorba despre mezinele gemene, Madonna a replicat: ‘Mmm… Nu chiar în acest moment. Dar niciodată nu spu niciodată‘.

libertateapentrufemei.ro


IUN 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...