[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

La mulţi ani, Kate Middleton! O femeie Capricorn puternică, familistă şi conservatoare

Astăzi este ziua ei, a celei mai populare ducese de la Palatul Buckingham, atribut pe care încă-l deţine, în ciuda concurenţei pe care o are, mai nou, din partea nou-venitei Meghan Markle.

Pe 9 ianuarie 1982 venea pe lume Kate Middleton, cea care-i este de şapte ani soţie Prinţului William şi care i-a dăruit acestuia nu mai puţin de trei copii.

Ca orice Capricorn adevărat, ducesa care a împlinit 37 de ani este o femeie pentru care familia şi tradiţiile sunt cele mai importante şi care ia în serios responsabilităţile care vin la pachet cu aceste componente.

Un element al pământului, la fel ca nativii din Taur şi Fecioară, Capricornul are tendinţa de a fi încăpăţânat şi inflexibil într-o relaţie.

The Duke and Duchess of Cambridge attend Church at Sandringham

Mai mult, cei născuţi în această zodie, precum Kate, au mari probleme în a accepta caracterele foarte diferite de ale lor, ba chiar au tendinţa de a-şi impune aproape agresiv valorile tradiţionale în care cred.

Commonwealth Day Service & Reception

Poate acesta să fie motivul divergenţelor pe care Kate le are cu cumnata ei, Meghan Markle, o Leoaică veritabilă, acesta fiind născută pe 4 august 1981.

okmagazine.ro


IAN 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...