[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Kanye West nu mai suportă ținutele sexy ale soției lui, Kim Kardashian
Împlinește 80 DE ANI! Andrei Năstase: „Pentru mine, Mama este icoana ...
La 1 AN DE CĂSNICIE, Kătălina Rusu – SURPRINSĂ de soțul său! Artista, ...
Rețetă transmisă DIN TATĂ-N FIU! Gheorghe Cavcaliuc: „Pentru un bărbat ...

Lady Gaga, tatuaj inspirat din filmul „A star is born“: „Coloana mea vertebrală este acum un trandafir“

Recunoscută ca fiind una dintre cele mai talentate artiste din lume, Lady Gaga şi-a surprins fanii de pe Instagram cu două fotografii în care îşi prezintă noile tatuaje.

Într-una dintre fotografii, Lady Gaga le-a arătat fanilor un tatuaj pe care şi l-a făcut pe mână şi care a avut nevoie de corecturi, deoarece reperzintă un portativ cu notele muzicale Gaga, dar care avea doar 4 linii, în loc de 5. „Criza muzicală a fost evitată. Prea multe tequila. Am uitat cea de-a cincea linie la portativ“, a scris Lady Gaga lângă poză.

tatuaj-gaga

Cea de-a doua imagine postată ne-o arată pe artistă cu spatele gol, pentru a i se putea vedea un trandafir tatuat de-a lungul coloanei vertebrale şi care are legătură cu filmul „A stars is born“. Tatuajul conţine şi cuvintele „La vie en rose“, aceasta fiind piesa pe care Lady Gaga a interpretat-o la începutul filmului regizat de Bradley Cooper.

O zi a îndrăgostiţilor fericită. Un tatuaj în omagiul «La vie en rose». Coloana mea vertebrală este acum un trandafir“, a fost mesajul artistei.

tatuaj-lady-gaga

okmagazine.ro


FEB 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...