[ X ]
FRESH
Cu MOȘ CRĂCIUNI și FANFARĂ! Bradul pentru Târgul de Crăciun, organizat ...
Lidia Isac apare GOALĂ în noul ei VIDEOCLIP: „Endorfine, adierea vântului, ...
2018 a început cu un GRAV ACCIDENT! Interpretă: „Mi-am fracturat ambele ...
Startul sărbătorilor de iarnă dat la Orhei într-un MOD NEOBIȘNUIT: ...

Lavinia Pîrva, detalii despre NUNTA cu Ștefan Bănică Junior. S-a aflat cine au fost invitații!

Lavinia Pîrva a oferit amănunte în plus după ce s-a aflat că s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Junior. Ea a vorbit despre nunta lor.

Cântăreața Lavinia Pîrva s-a căsătorit de curând, în mare secret, cu artistul Ștefan Bănică Junior, cel cu care trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani.

Lavinia Pîrva, care a avut două rochii de mireasă, a fost invitată în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, unde a făcut noi declarații despre nunta cu Ștefan Bănică Junior.

„A fost un eveniment frumos. A avut loc într-un loc superb, nu în ţară, oamenii au ştiut unde vin. Am ales să facem lucrul acesta pentru că mi-am dorit foarte tare, atât eu cât şi soţul meu, să avem oamenii apropiaţi nouă. A fost un eveniment foarte reuşit”, a spus Lavinia Pîrva la emisiunea „Star matinal” de la Antena Stars.

„Au fost părinţii, prietenii apropiaţi. Da, au fost emoţii. Nu s.a schimbat absolut deloc relaţia noastră. Nu există nicio diferenţă. Noi ne iubim, ne respectăm la fel”, a adăugat cântăreața.

În ceea ce privește apariția unui bebeluș în viața ei și a partenerului său de viață, solista a specificat:

„Când vrea Dumnezeu (n.r. un copil). Momentan, am o şcoală de dezvoltare artistică pentru copii. Ce vrea Dumnezeu, sănătoşi să fie”.

www.libertatea.ro


DEC 11, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...