[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Lavinia Pîrva NU SCAPĂ de umbra Andreei Marin. „Nu te vei ridica niciodată la nivelul ei de doamnă”

Lavinia Pîrva nu scapă de umbra Andreei Marin. Lavinia este în continuare comparată cu fosta soție a artistului. Deși „Zâna” nu mai face parte de mult timp din viața lui Ștefan Bănică jr., în afara situațiilor în care este implicată fiica celor doi, Violeta, notează www.libertatea.ro.

Cei care o admiră pe Andreea Marin și o consideră în continuare demnă de Ștefan Bănică jr. nu s-au putut abține să nu o compare pe actuala soție a lui Ștefan Bănică jr. cu actuala, Lavinia Pîrva. În dreptul unei fotografii publicate zilele trecute pe pagina ei de pe o rețea de socializare, admiratorii „Zânei” au scris că actuala soție a lui Ștefan Bănică jr. nu se va ridica niciodată la nivelul Andreei Marin.

„Da, ești foarte frumoasă, dar diferența dintre tine și Andreea Marin e ca de la cer la pământ… Și din păcate, nu te vei ridica la nivelul ei de Doamna!! Ești doar în acte…”, „Așa arată o doamnă, demnă de un artist ca Ștefan Bănică…acum are altă viață și bravo ei!!”, au fost comentariile primite de Lavinia pe rețeaua de socializare.

Ștefan Bănică jr. s-a căsătorit anul acesta,pentru a treia oară în viața lui, aleasa inimii sale fiind Lavinia. Cei doi s-au căsătorit în secret, în Bulgaria. „Da, ne-am căsătorit. Ne-am căsătorit de mult. E un lucru normal, firesc, nu știu dacă trebuie făcut cu surle și trâmbițe. S-a întâmplat, era firesc, curgea firesc lucrul ăsta. S-a întamplat într-un loc frumos, alături de prieteni și familie. Să știi că durează de ceva timp. Sunt niște luni”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

 


NOI 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...