[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Leonardo DiCaprio, obligat să returneze o statuetă Oscar!

Leonardo DiCaprio a fost obligat să returneze o statuetă Oscar pe care o primise în dar. Solicitarea i-a fost făcută de către autorități, pentru că trofeul ar putea fi parte dintr-un caz de fraudă.

Trofeul respectiv, unul primit de Marlon Brando pentru interpretarea din filmul „Pe chei/ On the Waterfront”, din 1954, i-a fost oferit actorului din ”Titanic” de către omul de afaceri malaezian Jho Low. Acesta îl cumpărase la o licitație, pentru suma de 600.000 de dolari.

Omul de afaceri, dispărut între timp, a fost însă pus sub acuzație pentru fraudă de mai multe miliarde de dolari, așa că statueta oferită de el actorului trebuia returnată.

Leonardo DiCaprio a predat deja autorităţilor americane trofeul Oscar, precum şi o pictură de Pablo Picasso şi alte cadouri pe care i le-a oferit omul de afaceri.

Statueta va reveni, cel mai probabil, Academiei americane de film, aceasta având drept de preemţiune în ceea ce priveşte trofeele Oscar. Instituția va intra în posesia statuetei contra unui singur dolar.

Din fericire, Dicaprio are deja un Oscar, câștigat după mulți ani de așteptări, pentru rolul făcut în „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”.

libertateapentrufemei.ro


DEC 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...