[ X ]
FRESH
Ana Cazacu – PRIMA FEMEIE „DE OȚEL” din Moldova: „3.8 km înot, 180 ...
E însărcinată în 33 de săptămâni și CONTINUĂ SĂ LUCREZE! Model: „Sunt ...
Adoră sportul, dar poate practica DOAR ACEST TIP! Ludmila Bălan: „Din ...
7 zodii greu de iubit. Îți vor da mari bătăi de cap

Loredana Groza, o nouă schimbare de look spectaculoasă. Cum arată artistă acum: „Felicitări pentru curaj!”

Loredana Groza este cunoscută pentru faptul că adoră să fie extravagantă și să-și uimească fanii cu fiecare apariție. Artista a trecut acum printr-o nouă schimbare de look, care pare să fie pe placul fanilor.

După ce oamenii i-au spus că începe să semene cu Bianca Drăgușanu și au întrebat-o dacă și-a făcut ceva la față, Loredana a postat o nouă imagine pe conturile de soacializare unde uimește cu un nou look.

Frumoasa artistă,  considerată una dintre cele mai bune voci feminine de la noi,  a renunțat la extensiile de păr și la machiajul strident pentru care a fost aspru criticată. În noua imagine, celebra cântăreață, în vârstă de 48 de ani, apare cu suvițe de culoare mov și cu un machiaj discret, având pe cap o căciulă neagră. „Nu am regrete pentru ce am făcut, doar pentru ce nu am făcut”, a scris Loredana la imagine.

Fotografia s-a bucurat de succes în rândul fanilor, care par foarte încântați acum de noul look al artistei. „Fată, ești perfectă”, „Ești superbă! Felicitări pentru curaj”, „Acum te iubesc mai mult”, „Divă”, „Arăți foarte bine”, au fost câteva dintre mesajele internauților.

Loredana

libertateapentrufemei.ro


DEC 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...