[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Loredana, Inna și Delia își iau ȘI ANGAJAȚII în vacanță. Le plătesc hotelul și mesele!

Se numără printre cele mai bine plătite vedete de la noi, însă nu sunt și printre cele mai zgârcite. Loredana, Inna sau Delia știu că banii sunt făcuți pentru a fi cheltuiți, așa că îi folosesc pentru a-i face fericiți și pe cei din jurul lor. Vedetele sunt darnice cu angajații lor și, pe lângă salarii deloc mici, le oferă cadouri, îi iau în vacanțe și chiar îi ajută să evolueze în carieră.

Loredana își ia echipa în vacanțe

Este una dintre cele mai scumpe artiste de la noi și puțini sunt cei care își permit să o cheme pe Loredana la nuntă sau la vreo petrecere, însă artista nu strânge banii la saltea, ci îi împarte cu cei dragi. Loredana se numără printre puținele vedete care merge cu angajații în vacanță. Deși echipa ei nu este deloc mică, Loredana plătește pentru toată lumea deplasările în afara țării, chiar și atunci când pleacă în vacanță cu familia. Mai mult, deși lucrează cu destule persoane, Lori face loc periodic pentru alți artiști pe care îi descoperă la „Vocea României” și despre care spune că, deși nu au câștigat marele premiu, merită să le fie întinsă o mână de ajutor.

Inna îi tratează la același nivel cu ea

Inna nu a pus niciodată accentul pe bani, drept dovadă că i-a dat mână liberă managerului ei, Lucian Gitita, să negocieze toate contractele. În plus, chiar dacă nu are în spate o echipă tocmai mică, artista are grijă să o trateze la același nivel ca al ei, așa că scoate din buzunar aproape la fel de mult cât câștigă. Inna nu merge în vacanțe, concerte sau deplasări fără asistenta personală, trupă, echipa de PR, hair stiliști și make-up artiști, cărora le plătește cazare la hotelul unde stă ea și mesele la restaurante. Astfel că toți cei care au norocul de a lucra cu Inna au parte de un tratament exclusivist și condiții la care nu ar renunța pentru nimic.

Delia își plătește foarte bine angajații

Nici cei care ajung să lucreze cu Delia nu au de ce să se plângă. Delia este una dintre cele care își plătesc extrem de bine angajații. Mai mult, îi susține și îi ajută să evolueze în carieră, chiar dacă asta înseamnă să se despartă de ea. Cântăreața nu este de părere că un dansator sau un instrumentist trebuie să semneze un contract de exclusivitate cu ea, ci este de părere că atât timp cât lucrează împreună trebuie să fie impecabil. La drept vorbind, nici nu ar avea nevoie de vreun contract, căci puțini sunt cei care rup colaborarea cu artista. O altă calitate a Deliei, pe care o și apreciază cei din trupa ei, este aceea că, la concerte preferă să meargă cu ei cu duba, nu să-i lase să călătorească singuri ore întregi cu mașina, iar ea să vină cu avionul direct la concert.

www.libertatea.ro


NOI 10, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...