[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Gemenii lui Beyonce au împlinit șapte luni. Cum se descurcă artista?

De când i-a adus pe lume pe gemenii Sir și Rumi Carter, Beyonce a cam dispărut din peisajul hollywoodian. Rarele ocazii în care a luat masa cu soțul său, rapperul Jay Z, în oraș nu au însemnat, din păcate, și șansa de a-i vedea pe gemeni, așa că suntem tare curioși să aflăm ce mai fac aceștia, scrie www.okmagazine.ro.

Ei bine, recent, o sursă din anturajul artistei le-a oferit celor de la UsWeekly detalii inedite din sânul familiei Carter. Aparent, motivul pentru care Be a cam dispărut este faptul că se ocupă îndeaproape de creșterea micuților, apelând la dădace doar atunci când e cazul, mai ales că prin preajmă se află și mama artistei, Tina Knowles. ”Beyonce petrece foarte mult timp cu gemenii ei, este o mamă implicată. (…) Se pregătește pentru următoarele concerte, trage la sală și are grijă de gemeni. Programul ei este destul de aglomerat”, a declarat acest apropiat.

Chipurile, și sora micuților, Blue Ivy (6), i-a dat o mână de ajutor mamei sale, în toată această perioadă. ” Blue e îndrăgostită de micuți și mereu îi verifică, o ajută cu îndatoririle pe mama sa”, a menționat respectiva sursă. Cât despre gemeni, aceștia au împlinit de curând șapte luni, așadar au mai crescut de la cea mai recentă ocazie în care i-am văzut (n.r. reședința lor din Florida). Din păcate, nu credem că vom șansa să-i vedem prea curând în public. Cel mai probabil, artista așteaptă ca aceștia să împlinească măcar un an, înainte de a apărea cu ei în public ori de a posta imagini pe conturile de socializare. Nu ne-ar surprinde dacă s-ar întâmpla așa, căci și-n cazul lui Blue Ivy lucrurile s-au desfășurat la fel.


IAN 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...