[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”

Cantautorul portorican Luis Fonsi a reușit să doboare șapte recorduri Guiness cu megahitul „Despacito”, această distincție plasându-l într-o companie selectă, alături de nume mari ale muzicii precum Ozzy Osbourne, Rihanna și Taylor Swift.

Fonsi a declarat, la ceremonia de decernare desfășurată marți seară la Miami, că se simte „foarte privilegiat” și „foarte surprins” că se numără printre puținii artiști ce obțin șapte recorduri Guiness într-un singur an.

De asemenea, el le-a mulțumit tuturor celor care au contribuit la succesul acestei piese, făcând referire la compozitoarea panameză Erika Ender, la interpretul de reggaeton Daddy Yankee şi la vedeta pop canadiană Justin Bieber, care a impulsionat piesa pe piaţa anglo-saxonă.

„Știu cât este de greu să intri în Cartea Recordurilor și să faci comparație între acest cântec și altele care au devenit imnuri pentru mine și artiști care mi-au fost maeștri. A mă plasa pe aceeași pagină sau relativ aproape de ei este un lucru incredibil pentru mine”, a afirmat Luis Fonsi.

Cu hitul „Despacito”, Fonsi a intrat în Cartea Recordurilor Guiness pentru „cel mai ascultat cântec din lume”, „primul videoclip care a depășit 5 miliarde de vizualizări pe YouTube”, „videoclipul cu cele mai multe like-uri pe internet” și „cântecul care a stat cele mai multe săptămâni pe locul 1 pe lista Billboard Hot Latin Songs”, potrivit Billboard.

„Despacito” a fost recunoscut și ca single-ul cu cele mai multe săptămâni consecutive pe primul loc pe lista Billboard Hot 100, „videoclipul cel mai vizionat pe internet” și „duetul cu cele mai multe vizualizări”.

„Îl voi atârna pe perete cu multă mândrie și îl voi sărbători. Mama mea va fi mândră”, a declarat Luis Fonsi.

Artistul a recunoscut că succesul înregistrat de acest cântec continuă să îl surprindă.

 


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Luis Fonsi (@luisfonsi)

unica.ro


OCT 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...