[ X ]
FRESH
Se mărită! Cea mai sexy actriţă de la Hollywood a spus ”Da!” cererii ...
Valeria Fainescu a dezvăluit NUMELE FETIȚEI SALE și deja i-a făcut ...
S-A FILMAT ÎN CLIPURILE lui Andrew Rayel și Carla’s Dreams! Antreprenor: ...
MÂNDRIA TATEI! Fiica unui secretar de stat a câștigat un concurs LA ...

Cea mai spectaculoasă apariție a Letiziei din ultima vreme! Regina Spaniei a strălucit într-o rochie de seară

Toate privirile au fost ațintite asupra ei, aseară, pe când cuplul regal și-a făcut apariția la Teatrul Real din Madrid, pentru a urmări piesa de teatru ”Faust”. Regina Letizia a avut, cu această ocazie, una dintre cele mai spectaculoase apariții de până acum!

Ca o zeiță! Monarhul spaniol a pășit pe covorul roșu al teatrului Real din Madrid într-o creație superbă, blue navy, care prezenta un croi asimetric, și care i-a pus în evidență silueta silfidă. Asemenea unui star de cinema, Regina Letizia a făcut senzație cu a sa apariție, toți fiind încântați de alegerea ei vestimentară.

Rochia -pantalon, cu inspirație grecească, a fost asortată cu cercei cu perle și cu un clutch, de asemenea, blue navy. Make-up-ul și coafura au fost și ele bine alese, în concordanță cu restul look-ului. A fost, fără doar și poate, una dintre cele mai reușite și spectaculoase apariții ale suveranului spaniol. Până și Regele Felipe, de altfel un gentleman elegant, a avut o strălucire aparte având-o la braț pe fosta jurnalistă.

okmagazine.ro


SEP 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...