[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Maia Morgenstern a jucat cu mari actori ai lumii, dar preferă să trăiască simplu. Merge cu metroul și cu tramvaiul

Maia Morgenstern a jucat cu mari actori ai lumii, dar preferă să trăiască simplu. Merge cu metroul și cu tramvaiul În ciuda notorietății de care se bucură, Maia Morgenstern se comportă ca un om normal, în viața de zi cu zi, scrie libertatea.ro

Actrița nu are nici o problemă să circule cu mijloacele de transport în comun, ba chiar susține că îi face plăcere. Celebra actriță care poate fi urmărită în serialul „Sacrificiul” (Antena 1) ne-a povestit că îi place să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun, în special cu metroul.

Nu apelează la diverse scheme de camuflare pentru a trece neobservată în public, ci preferă să comunice cu oamenii care o opresc și care îi apreciază munca. „Da, merg cu metroul. Uneori, oamenii mă recunosc, alteori, nu. Unii îmi vorbesc, alții îmi cer autografe”, ne-a povestit ea cu maximă sinceritate.

Actrița susține că apelează la metrou pentru că este un mijloc de transport mult mai rapid, iar în timpul călătoriei își ocupă timpul cu diverse activități. „Dar eu văd viață, văd oameni, văd lume și îmi văd de ale mele. Am timp să citesc câteva pagini, am timp să mă gândesc și contează că economisesc timp”, a declarat, pentru Libertatea, Maia Morgenstern.


DEC 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...