[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Manechinul transsexual Talulah Eve, fără lenjerie intimă pe covorul roșu! Toți au rămas mască

Modelul transexual Talulah Eve (24 de ani) a venit fără lenjerie intimă pe covorul roșu, la premiera filmului britanic „Fanatical”, în Londra. Curajoasă din fire, mulatra a purtat un maiou extrem de scurt și o fustă argintie care se leagă într-o parte. Deși ținuta i-a lăsat la vedere foarte multă piele, Talulah a simțit nevoia să nu își pună lenjerie intimă, iar asta a dat naștere unui moment jenant pe covorul roșu.

Talulah Eve a fost surprinsă în momente mai puțin plăcute. În timp ce poza pe covorul roșu, toată lumea a putut vedea că ea nu a purtat lenjerie intimă, la premiera filmului „Fanatical”. Ținuta sexy a manechinului a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit focoasa șatenă. De origine britanică, Talulah Eve a devenit cunoscută pentru povestea ei de viață, ca model transsexual. Fiind unul dintre puținele manechine trans din industrie, s-a confruntat de la început cu prejudecățile oamenilor, însă nu s-a lăsat doborâtă.

Talulah Eve a fost norocoasă că a avut sprijinul familiei, deși la început rudele ei au fost reticente. Acum, ea se bucură de un real succes în cariera de model și spune că schimbarea de sex a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în viața ei.

M-am născut bărbat, dar niciodată nu m-am regăsit în această imagine. Uram corpul meu masculin și îmi ascundeam părțile intime. A fost un sentiment ciudat. Mereu m-am îmbrăcat în haine de femei. Am început să mă gândesc serios la o schimbare de sex la vârsta de 19 ani, când am început să iau hormoni. Sânii mei au început să îmi crească și acum sunt o cupa D dublă, în mod natural. Aveam încă trăsături masculine, dar bărbații începuseră deja să-mi acorde atenție. Atunci mi-am dat seama că îmi doresc cu adevărat să fiu femeie”, a povestit Talulah Eve pentru revista Glamour.

click.ro


SEP 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...