[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce anul trecut încheiaseră relația, iată că s-au împăcat! N-au ...
UN NOU HIT?! Sasha Lopez, în colaborare cu Misha Miller, a lansat ...
MIZA lui Maxim Zavidia la Eurovision 2020: „Am depus mult efort pentru ...
Monica Belluci LANSEAZĂ COAFURA anului 2020! A renunţat la podoaba ...

Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. „Se poate spune că este o dovadă”

În urmă cu mai mulți ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Căsnicia lor nu a  durat însă prea mult, iar în cele din urmă au divorțat. Cu toate astea, cei doi au rămas în relații bune, de dragul fetiței lor, Violeta, care a știut de la început ce se întâmplă între părinții ei.

Andreea Marin a vorbit într-un interviu acordat revistei VIVA!,  despre divorțul de Ștefan Bănică.

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val.

Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin la Interviurile VIVA!.

libertatea.ro


IUL 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...