[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Mașina perfectă pentru Simona Halep? "Nu sunt fan viteză. Doar să fie frumoasă". Simo are bolizi care costă o avere

Tenismena are în garaj bolizi de peste o jumătate de milion de euro, dar e departe de performanța protectorului ei, Ion Țiriac, care și-a făcut muzeu cu automobilele personale, scrie libertatea.ro.

Are 27 de ani și din octombrie 2017 este numărul 1 mondial la tenis de câmp A câștigat 18 turnee WTA, printre care și Grand Slam-ul de la Roland Garros A câștigat peste 26 de milioane de dolari, premii din tenis A primit cadou mai multe mașini de lux, de la sponsori și organizatorii de turnee I-a făcut cadou un Trabant albastru lui Ion Țiriac Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii în acest moment, aflată pe locul 1 WTA din octombrie 2017, a fost invitată de onoare la gala organizată de Ion Țiriac la Otopeni. Omul de afaceri a celebrat 5 ani de când a inaugurat Țiriac Collection, unul dintre cele mai mari muzee auto din Europa.

porsche-911-carrera-s-620x413

Halep pare pasionată de mașini puternice – judecând după ce are în garaj -, dar spune că mașina perfectă pentru ea trebuie să aibă o cu totul altă caracteristică.”Trebuie să fie frumoasă! Pe mine ce mă interesează la o mașină este designul, atât! Bineînțeles, să fie și puternică, dar nu sunt fan viteză, așa că nu contează foarte mult. Doar să fie frumoasă”, a spus Simona Halep când a fost întrebată cum ar descrie mașina perfectă. Conform informațiilor publicate în ultimii ani, jucătoarea de tenis are în garajul personal un Mercedes GLE 450 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un Range Rover. Valoarea acestor automobile depășește o jumătate de milion de euro, conform prețului de catalog al fiecărui bolid.

trabant-tiriac-620x439

În primăvară, Simona Halep i-a făcut cadou lui Ion Țiriac un Trabant albastru, pe care s-a și semnat. Omul de afaceri se laudă acum cu micuța mașină, pe care a expus-o în galeria Țiriac Collection, alături de modele unicat de la Rolls Royce, Mercedes, Ford, Ferrari sau Maserati.


NOI 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...