[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...

Meghan Markle a strălucit într-o rochie neagră, pe un umăr. A gafat-o cu manichiura, în schimb!

Apariţia Ducesei de Sussex pe scena Premiilor British Fashion i-a lăsat pe toţi fără suflare. Fără nicio legătură cu atribuţiile ei regale, Meghan a dorit să facă un gest simbolic vizavi de Clare Waight Keller, designerul care i-a creat rochia de mireasă.

Ieri seară, Meghan Markle a urcat pe scena unui eveniment fashion pentru a-i înmâna trofeul pentru „designerul anului” lui Clare Waight Keller, creatoarea rochiei sale de mireasă. Pentru această ocazie, Ducesa, însărcinată în şase luni, a îmbrăcat o superbă rochie neagră, pe un umăr, creată de casa de modă Givenchy.

Singurul element care a atras atenţia criticilor a fost culoarea îndrăzneaţă a unghiilor. Conform protocolului, culoarea unghiilor ar trebui să fie nude, pentru a fi cât mai puţin sesizată. În cazul lui Meghan, ea a ales negru, lucru nemaiîntâlnit în cazul femeilor din familia regală. A optat, în schimb, pentru un make-up discret, coafură elegantă şi bijuterii minimaliste.

Lipsită de emoţii, Meghan şi-a exprimat mulţumirea faţă de  cea care i-a creat rochia de mireasă Givenchy, atât de lăudată. ”E o plăcere să fiu aici, sărbătorind moda britanică şi designerii britanici, aici, în noua mea casă, în Marea Britanie. (…) Când alegi să porţi un anumit designer, nu eşti doar o reflexie a creativităţii lui, ci şi o extensie a valorilor lui”, a putut fi auzită spunând Ducesa de Sussex.

La rându-i, Clare, pentru care a fost o surpriză totală prezenţa Ducesei, i-a mulţumit pentru încrederea acordată: ”Această femeie este extraordinară. Am avut ocazia s-o cunosc pe Meghan dincolo de imaginea de Ducesă. Iar să ai încrederea cuiva, într-un moment atât de important din viaţa lor, este o incredibilă onoare şi nu-ţi pot mulţumi suficient pentru asta”.

okmagazine.ro


DEC 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...