[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

Meghan Markle chiar este nefericită! Dezvăluirile incredibile ale apropiaţilor Ducesei: „Îi face mai mult rău“

De câteva luni, Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, oferă în presă informaţii despre fiica lui şi despre familia regală, făcând publice discuţii pe care le are sau le-a avut cu Meghan, scrie okmagazine.ro.

Deşi Meghan Markle a rupt orice legătură cu tatăl ei, Thomas face în continuare declaraţii despre relaţia ei. Zilele trecute, el a spus că Ducesa de Sussex este nefericită cu noua ei viaţă, iar primii care au reacţionat la aceste declaraţii au fost prietenii lui Meghan Markle.

„Ea îşi iubeşte foarte mult tatăl, însă el face ca relaţia dintre ei să se răcească mai tare cu fiecare zi care trece. Meghan pune mare preţ pe încredere, însă cum să mai aibă încredere în tatăl ei, când el face fel şi fel de declaraţii despre ea şi despre noua ei viaţă? Meghan a fost dată peste cap de declaraţiile tatălui ei şi nu ştie cum să reacţioneze“, au spus, pentru Hollywood Life, apropiaţii Ducesei de Sussex.

Mai mult decât atât, se pare că Meghan chiar a încercat să refacă relaţia cu tatăl ei, însă declaraţiile lui din presă nu au făcut altceva decât să adâncească prăpastia dintre ei. Potrivit prietenilor Ducesei, în prezent Thomas îi face mai mult rău, decât bine: „Chiar dacă Meghan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, ea nu este pe deplin fericită. Acţiunile tatălui ei o afectează foarte mult“.


IUL 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...