[ X ]
[ X ]
FRESH
Familia prezidențială - SURPRINSĂ în PMAN, la orășelul de Crăciun! ...
Ea are 61 de ani, iar el, 26! Madonna, în mari tandreţuri cu noul ...
Și-a dorit mult să marcheze SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA PLAJĂ, dar și-a ...
5 RECOMANDĂRI de la Dara: „Sunt cărți în care am subliniat fraze, ...

Meghan Markle dă tonul la modă! Costumaţia pe care a purtat-o la US Open ȘI-A DUBLAT PREȚUL!

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 07: (L-R) Alexis Ohanian, entrepreneur and husband of Serena Williams, greets Meghan, Duchess of Sussex, before the Women's Singles final match between Serena Williams of the United States and Bianca Andreescu of Canada on day thirteen of the 2019 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 07, 2019 in the Queens borough of New York City. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, chiar dă tonul în modă, deoarece costumaţia pe care a purtat-o la turneul de tenis US Open costă deja de peste două ori mai mult. Fanii ei sunt disperaţi s-o imite la vestimentaţie, scrie click.ro.

Costumaţia de blugi purtată de Meghan Markle (38 de ani), sâmbătă, la US Open, de la New York, se vinde cu preţ mai mult decât dublu faţă de preţul iniţial pe ebay, fiindcă fanii se înghesuie s-o imite. Soţia prinţului Harry a strălucit la acest eveniment, unde a asistat la înfrângerea prietenei sale, Serena Williams, de către tenismana de origine română, Bianca Andreescu. Costumaţia modestă de blugi, care i-a cucerit pe fani, nu a adus noroc jucătoarei americane. Însă a fost apreciată la superlativ de toată lumea.

A costat numai 132 de lire sterline

Costumaţia atât de mult lăudată, marca J.Crew, purtată de ducesa de Sussex, a costat numai 132 de lire sterline (circa 698 de lei românești). Aceasta s-a vândut ca pâinea caldă pe Internet şi, după ce s-a epuizat, a fost scoasă la vânzare pe eBay cu preţul de peste 280 de lire sterline (1.480 de lei). Dar şi aşa scumpă se vinde ca pâinea caldă. Meghan a sosit vineri la New York cu un avion British Airways. Biletul luat în ultima clipă la First Class a costat-o 6.000 de lire sterline (31.714 de lei). Se înţelege că a călătorit cu cel puţin un ofiţer de securitate, ceea ce a dublat preţul călătoriei. Costumaţia de blugi purtată de Meghan Markle, la US Open, se vinde cu preţ mai mult decât dublu faţă de preţul iniţial pe ebay.


SEP 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...