[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...
Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe ...

Meghan Markle, din nou în centrul criticilor, din cauza unei haine

Pe 10 noiembrie, a avut loc întâlnirea de gradul zero între cumnaţii regali de Sussex şi de Cambridge.

Este vorba despre ceremonia anuală în memoria victimelor celui de-al Doilea Război Mondial, ceremonie care, în Regatul Unit, poartă numele de Remembrance Day. Cu această ocazie, toată familia regală britanică s-a strâns la slujba organizată la monumentul Cenotaph din Londra.

profimedia-0482105918

Ca de obicei, audienţa le-a căutat pe cele două ducese tinere, Kate Middleton şi Meghan Markle, acestea respectând protocolul care cerea să se adopte haine în culori de doliu. Kate Middleton a ales o haină cu aspect military de la Alexander McQueen şi o pălărie cu voaletă.

profimedia-0482081286

Cât despre Meghan, aceasta s-a aflat în centrul unei situaţii neplăcute, din cauza hainei purtate la eveniment, creaţie Stella McCartney. De data aceasta, fără voia ei. Ei bine, creatoarea de modă a folosit pe contul ei de Instagram o imagine cu Meghan de la ceremonia de ieri pentru a-şi promova haina care face parte din colecţia de toamnă 2019.

Internauţii au fost contrariaţi că Stella se foloseşte de un prilej atât de solemn şi de trist pentru a face PR pentru o colecţie de haine. Din păcate, criticile acestora au lovit, prin extensie, şi în cea care a purtat haina buclucaşă, Meghan Markle.

profimedia-0482083413

okmagazine.ro


NOI 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...