[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Meghan Markle, în genunchi când a vorbit pentru prima dată despre sarcina ei. De ce a recurs la acest gest?

În dimineaţa zilei de 15 octombrie, familia regală britanică a anunţat că Meghan Markle este însărcinată, anunţul fiind făcut când Ducii de Sussex se aflau în Australia, în turneu regal.

Aşa cum era de aşteptat, toată presa prezentă pe tărâm australian încearcă acum să obţină declaraţii de la cei doi viitori părinţi, iar fotografii îi imortalizează în diferite ipostaze, în speranţa că obţin cele mai bune imagini cu burtica Ducesei de Sussex.

Odată ajunşi în Australia, Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au întâlnit cu Daphne Dunne, o bătrânică care este soţia unui veteran de război ce şi-a pierdut viaţa. De fiecare dată când ajunge la Sydney, Prinţul Harry se întâlneşte cu Daphne Dunne, iar de această dată ea a făcut-o pe Meghan Markle să vorbească pentru prima oară despre sarcina ei.

Deoarece Daphne Dunne era într-un scaun cu rotile, Meghan Markle şi Prinţul Harry au fost nevoiţi să îngenuncheze în faţa ei atunci când au vorbit cu bătrânica.

„Sunt foarte fericită să vă întâlnesc, în sfârşit. Am auzit foarte multe despre dumneavoastră. Sper ca data viitoare când ne întâlnim să îl avem şi pe bebeluşul nostru cu noi“, i-a spus Meghan Markle femeii care are aproape 100 de ani.

okmagazine.ro


OCT 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...