[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Sasha Lopez și Xenia Piciughin în vacanță LA MARE pe timp de covid!: ...
Diana Voevuțki – MEREU PE GRABĂ: Am trecut o fugă până la mama. Deja ...
Un local cu o istorie de peste 20 de ani S-A REDESCHIS în sectorul ...
Ion Ceban, cu mingea pe teren: „Chișinăul va avea echipă de fotbal, ...

Meghan Markle, în lacrimi. Soția prințului Harry în sfârșit recunoaște: ”Nu sunt ok”

În toate vizitele oficiale e la patru ace, zâmbește, strânge mâinile tuturor, pe cei mai norocoși chiar îi strânge în brațe. Dar pe ea nu o întreabă nimeni dacă e bine. Dacă zâmbetul ei chiar e sincer, scrie libertateapentrufemei.ro

E vorba despre Meghan Markle, care într-un interviu recent, pentru un documentar care urmează să fie transmis în weekend de postul britanic ITV, a izbucnit în lacrimi povestind despre viața sa din ultima perioadă. „Nu sunt ok”, a recunoscut tânăra mămică, reținându-și cu greu lacrimile.

Întrebată despre presiunile vieții în lumina reflectoarelor, ducesa de Sussex, a cărei viață s-a schimbat total în ultimii 2 ani, a declarat: „Uite cum stau lucrurile, orice femeie, mai cu seamă când e însărcinată, e foarte vulnerabilă. Așa că a fost foarte dificil. Apoi vine un nou-născut…”

Și mai cu seamă pentru o femeie e mult! Adaugă presiunea vieții în lumina reflectoarelor, pe lângă fapul că încerci să fii mamă (pentru prima oară) sau recent devenită soție și…”, a mai spus Meghan.

Într-un monment de sinceritate și deschidere, fosta actriță i-a spus jurnalistului care o intervieva: „Mulțumesc pentru că m-ai întrebat, pentru că nu mulți s-au interesat dacă sunt Ok”.

Interlocutorul său a continuat în aceeași temă, întrebând-o pe Meghan: „Și răspunsul este… ar fi corect să spunem că nu ești chiar Ok?”.

După o pauză scurtă, Meghan Markle a replicat simplu, dând de înțeles că viața ei e mai complicată decât crede lumea: „Da”.

Și iată cum, deși noi vedem strălucire, e multă muncă în spate, multe lacrimi și, probabil, multă iubire dacă Meghan se încăpățânează să rămână în această lume care nu îi place, doar de dragul soțului ei.


OCT 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...