[ X ]
FRESH
Melania Trump, chip de porţelan la un eveniment de la Casa Albă. Cum ...
Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei – într-o ȚINUTĂ ALL WHITE. Uite pe ...
REACȚIA Anastasiei Iacub după scandalul de la „DOM-2”: „De ce femeile ...
I-a aruncat VALIZA și a acuzat-o că e damă de companie! Anastasia ...

Meghan Markle, rochie cocktail pentru o cină în Irlanda. Apariția ei a stârnit multe comentarii!

Ieri, Meghan a avut trei apariții publice, una mai stylish decât cealalată. Prima a fost alături de întreaga familie regală, la sărbătorirea centenarului RAF, a doua a fost la aterizarea pe aeroportul din Dublin, unde a purtat o rochie Givenchy, verde-smarald, iar cea de-a treia a fost la o cină elegantă, alături de înalți diplomați, ca parte din turneul regal.

Timp de câteva zile, Meghan și Harry se vor afla în Irlanda, reprezentând coroana britanică. Ieri, a fost prima zi a acestui turneu regal, iar tinerii căsătoriți n-au dezamăgit cu apariția lor. Dacă la aterizarea pe aeroportul din Londra, Meghan a purtat o rochie Givenchy, pentru ultima apariție din zi, Ducesa de Sussex a ales o rochie de cocktail, neagră.

Cu un croi simplu, care-i urmărea fidel linia corpului, rochia semnată Emilia Wickstead a fost o alegere extrem de inspirată pentru noua Ducesă. Ea și-a completat outfitul cu clutch asortat și cu o pereche de stilettos cu toc subțire. Totuși, un amănunt i-a pus în umbră apariția: lipsa echilibrului și nevoia constantă de a se sprijin de soțul ei.

Simpatizanții regali au sesizat că la toate aparițiile cuplului, Meghan pare să aibă nevoie de soțul său pentru a se deplasa. Fie că e vorba de o coborâre din avion, urcarea unor trepte, ori fie, pur și simplu, vorba despre deplasarea dintr-un punct în altul, Meghan pare să aibă nevoia de a se sprijini de Prințul Harry, tocurile înalte dându-i bătăi de cap. Un element nu tocmai elegant în apariția unei Ducese.

okmagazine.ro


IUL 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...