[ X ]
FRESH
Știai că Cher și Tom Cruise au fost împreună? De ce s-au despărțit
Olga Manciu, despre MAMA DIN EA: „Uneori poate să nu mănânce, să nu ...
Are un INGREDIENT-MINUNE în casă! În fiecare dimineață, pe stomacul ...
Acum e una dintre cele mai apreciate și bănoase actrițe, dar în liceu ...

Meghan Markle, rochie cocktail pentru o cină în Irlanda. Apariția ei a stârnit multe comentarii!

Ieri, Meghan a avut trei apariții publice, una mai stylish decât cealalată. Prima a fost alături de întreaga familie regală, la sărbătorirea centenarului RAF, a doua a fost la aterizarea pe aeroportul din Dublin, unde a purtat o rochie Givenchy, verde-smarald, iar cea de-a treia a fost la o cină elegantă, alături de înalți diplomați, ca parte din turneul regal.

Timp de câteva zile, Meghan și Harry se vor afla în Irlanda, reprezentând coroana britanică. Ieri, a fost prima zi a acestui turneu regal, iar tinerii căsătoriți n-au dezamăgit cu apariția lor. Dacă la aterizarea pe aeroportul din Londra, Meghan a purtat o rochie Givenchy, pentru ultima apariție din zi, Ducesa de Sussex a ales o rochie de cocktail, neagră.

Cu un croi simplu, care-i urmărea fidel linia corpului, rochia semnată Emilia Wickstead a fost o alegere extrem de inspirată pentru noua Ducesă. Ea și-a completat outfitul cu clutch asortat și cu o pereche de stilettos cu toc subțire. Totuși, un amănunt i-a pus în umbră apariția: lipsa echilibrului și nevoia constantă de a se sprijin de soțul ei.

Simpatizanții regali au sesizat că la toate aparițiile cuplului, Meghan pare să aibă nevoie de soțul său pentru a se deplasa. Fie că e vorba de o coborâre din avion, urcarea unor trepte, ori fie, pur și simplu, vorba despre deplasarea dintr-un punct în altul, Meghan pare să aibă nevoia de a se sprijini de Prințul Harry, tocurile înalte dându-i bătăi de cap. Un element nu tocmai elegant în apariția unei Ducese.

okmagazine.ro


IUL 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII