[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit PĂRINȚII UNUI BĂIEȚEL!

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a adus pe lume un băieţel, a confirmat Palatul Buckingham pentru BBC. Aşteptarea a luat sfârşit, căci primul copil al cuplului format din Meghan Markle şi prinţul Harry a venit pe lume. Micuţul va fi al şaptelea în linia pentru tronul Marii Britanii, după tatăl său, ducele de Sussex, scrie click.ro.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a devenit mama unui băieţel, potrivit comunicatului oficial emis de către Palatul Buckingham. Copilul ar fi trebuit să se nască la sfârşitul lunii aprilie, dar se pare că momentul naşterii a sosit mai târziu decât a fost prevăzut iniţial de către medici. Meghan Markle şi-a dorit să nască acasă, înconjurată totuşi de o echipă de medici bine pregătiţi pentru a interveni în orice situaţie. Ea s-a aflat la doar un pas de a fi suspusă unei naşteri induse.

Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi copiii lui – Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis – şi Ducele de Sussex.

Numele fiului ducilor de Sussex va fi dezvăluit la scurt timp după naştere.

printul harry-meghan-markle

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţii unui băieţel
Foto:GettyImages

În ce caz se apelează la o naștere indusă

Nașterea indusă este oferită mamelor care au depășit termenul cu o perioadă între șapte și zece zile, dar se poate ajunge și la două săptămâni. Iar dacă Meghan va avea o naștere indusă, ea trebuie să meagră la spital, pentru că așa prevede legea, chiar și în cazul medicilor privați. O astfel de naștere e mai dureroasă așa că femeile au nevoie de medicamente mai multe.

La o naștere indusă, o tabletă sau un gel se inserează în vagin, iar mamele sunt rugate să se ducă acasă până își fac efectul. Dacă după câteva ore, nu își fac efectul, medicii propun o cezariană.

Meghan Markle şi prinţul Harry se bucură de o popularitate imensă 

Meghan Markle și prințul Harry se află în atenția tuturor din cauza faptului că nu se tem să încalce din când în când eticheta și rigiditatea pe care eticheta regală le impun. O expertă în protocolul Casei Regale a Marii Britanii a analizat motivele pentru care Meghan și Harry riscă să îi eclipseze pe ceilalți membri ai familiei. Iată cum explică Katie Nicholl popularitatea de care se bucură cei doi soți.

Katie Nicholl este unul dintre biografii Casei Regale a Marii Britanii și cunoaște amănunte despre fiecare dintre membrii familiei. Ea susține că popularitatea de care se bucură Meghan Markle și prințul Harry este cea căreia prințesa Diana cu greu a putut să îi facă față în timpul în care era soția prințului Charles. Aceasta afirmă că cei doi soți se află în atenția presei mult mai mult decât Kate Middleton și prințul Harry, lucrul acesta fiind evident printr-o simplă analiza a spațiului alocat știrilor despre cele două cupluri în coloanelor ziarelor din Marea Britanie.

Experta susține că, începând cu fastuoasa nuntă regală care a avut loc anul trecut în luna mai 2019, Meghan și prințul Harry și-au câștigat un loc special în inimile britanicilor. „Este suficient să ne aducem aminte de fenomenul Diana și de impactul negativ pe care l-a avut faptul că ea și-a eclipsat soțul, pe prințul Charles, asupra familiei regale. Deja numele lui Harry și al lui Meghan apare mai des în reviste decât cel al ducilor de Cambridge. În plus ei sunt cei care vor zdruncina tradițiile din rădăcină, au idei neconvenționale. În plus, vor să angajeze o bonă americană care să îi ajute la creșterea copilului lor. Asta va reprezenta o lovitură adusă tradițiilor”, a explicat Katie Nicholl, pentru publicația The Sun.


MAI 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...