[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

Meghan Markle și prințul Harry îi eclipsează pe ceilalți membri ai Casei Regale! Iată cum

Meghan Markle și prințul Harry se află în atenția tuturor din cauza faptului că nu se tem să încalce din când în când eticheta și rigiditatea pe care eticheta regală le impun. O expertă în protocolul Casei Regale a Marii Britanii a analizat motivele pentru care Meghan și Harry riscă să îi eclipseze pe ceilalți membri ai familiei. Iată cum explică Katie Nicholl popularitatea de care se bucură cei doi soți, scrie click.ro,

Katie Nicholl este unul dintre biografii Casei Regale a Marii Britanii și cunoaște amănunte despre fiecare dintre membrii familiei. Ea susține că popularitatea de care se bucură Meghan Markle și prințul Harry este cea căreia prințesa Diana cu greu a putut să îi facă față în timpul în care era soția prințului Charles. Aceasta afirmă că cei doi soți se află în atenția presei mult mai mult decât Kate Middleton și prințul Harry, lucrul acesta fiind evident printr-o simplă analiza a spațiului alocat știrilor despre cele două cupluri în coloanelor ziarelor din Marea Britanie.Experta susține că, începând cu fastuoasa nuntă regală care a avut loc anul trecut în luna mai 2019, Meghan și prințul Harry și-au câștigat un loc special în inimile britanicilor. „Este suficient să ne aducem aminte de fenomenul Diana și de impactul negativ pe care l-a avut faptul că ea și-a eclipsat soțul, pe prințul Charles, asupra familiei regale. Deja numele lui Harry și al lui Meghan apare mai des în reviste decât cel al ducilor de Cambridge. În plus ei sunt cei care vor zdruncina tradițiile din rădăcină, au idei neconvenționale. În plus, vor să angajeze o bonă americană care să îi ajute la creșterea copilului lor. Asta va reprezenta o lovitură adusă tradițiilor”, a explicat Katie Nicholl, pentru publicația The Sun.

Prințul Harry și Meghan Markle, un cuplu rebel

Meghan a şocat lumea când Palatul Kensington a confirmat sarcina sa, deoarece, la acea vreme, ea şi prinţul Harry se aflau în a doua zi a primului lor turneu în postură de cuplu căsătorit. Meghan şi Harry au consultat doctorii în privinţa călătoriei lor. Turneul în străinătate al unei femei însărcinate reprezintă totuși o încălcare a tradiţiilor regale, potrivit experților în eticheta regală.

Mai mult decât atât, spre deosebire de alte membre ale familiei regale, Meghan Markle a spus unei admiratoare că trebuie să nască în aprilie, în timpul unei vizite la Birkenhead, în ianuarie. Kate Middleton, şi alte femei din casa regală nu au vorbit niciodată despre când aveau să se nască copiii lor. Înainte ca Meghan să spună că va naşte în aprilie, oficial se anunţase doar că bebeluşul Sussex va veni pe lume la primăvară.


MAI 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...