[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor divorţa! O apropiată de-a Prinţesei Diana a făcut incredibilul anunţ

Ducii de Sussex par mai îndrăgostiţi ca niciodată, însă o femeie care îi era apropiată Prinţesei Diana le-ar putea strica buna dispoziţie.

Potrivit presei din străinătate, Simone Simmons, cea care era clarvăzătoarea Prinţesei Diana, a afirmat că mariajul dintre Harry şi Meghan Markle va dura cel mult trei ani, iar Prinţul va suferi enorm când va fi părăsit.

„Nici nu vreau să-l văd atât de rănit. Harry nu va şti ce l-a lovit când se va întâmpla. Este foarte îndrăgostit. Este asemenea mamei lui, extrem de sensibil“, a spus clarvăzătoarea în vârstă de 58 de ani, care afirmă că poate vorbi cu Prinţesa Diana, chiar dacă aceasta este moartă.

Clarvăzătoarea a spus că despărţirea va veni din cauza familiei pe care Meghan Markle o are şi din cauza faptului că aceştia îi fac mai mult rău, decât bine: „Relaţiile ei nu au durat mai mult de doi ani“.

Simone Simmons a adăugat că Meghan Markle este deja însărcinată, chiar dacă nu vrea să anunţe public acest lucru. „Se vede în ochii ei“, s-a rezumat la a spune cea care îi era foarte apropiată Prinţesei Diana.

okmagazine.ro


OCT 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...