[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Meghan Markle va naşte fără soţul ei alături? Planul secret al Prinţului Harry, care se va muta în Norvegia!

Presa din Marea Britanie a scos la iveală zilele trecute unele informaţii pe care Prinţul Harry nu ar fi dorit ca jurnaliştii să le afle.

Din câte se pare, Ducele de Sussex ar urma să părăsească Marea Britanie în curând, iar destinaţia în care va ajunge este Norvegia. Însă de ce se va întâmpla acest lucru? Potrivit informaţiilor apărute în presă, Prinţul Harry se va alătura trupelor britanice care se antrenează în Norvegia pentru a contracara un posibil atac al armatei ruse.

În prezent, în Norvegia se află aproximativ 1.000 de militari britanici şi alţi 7.000 de militari din alte ţări aliate, iar exerciţiul la care soţul lui Meghan Markle va participa va dura 12 săptămâni. Dacă informaţiile care au fost făcute publice de jurnaliştii britanici sunt reale, Ducesa de Sussex ar urma să nască fără a-l avea alături pe soţul ei!

Prinţul Harry va fi implicat în exerciţiu şi în elaborarea planurilor secrete de luptă. Infanteria marină este principala forţă care va proteja flancul nordic al Europei în cazul unui conflict. Ducele se bucură de rolul pe care îl are în Infanteria Marină Regală şi ia acest lucru în serios“, a spus un apropiat de-al lui Harry.

British Troops In Kandahar Participate In A Remembrance Sunday Service

okmagazine.ro


IAN 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...