[ X ]
FRESH
Cum să îl faci să te ceară în căsătorie, în funcție de zodia lui!
Horoscop 22 mai 2019. Clipe de neuitat în vacanţă şi o promisiune
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...

Melania, alături de Donald Trump la o vizită în spital. Care a fost atitudinea Primei Doamne față de soțul său

A apărut în public destul de rar de la începutul anului, mai ales după acuzațiile de infidelitate care au apărut în legătură cu soțul său, Donald Trump, iar în timpul vizitelor oficiale, Prima Doamnă a fost distantă. Dacă la Congres Melania a venit singură și a purtat o ținută în totalitate albă, la începutul lui februarie, ea și Trump au fost fotografiți împreună, făcând front comun în fața paparazilor pentru o impresie bună.

Au pozat într-un cuplu fericit, deși se vede cu ochiul liber că este o tensiune destul de mare între ei. Pentru o imagine publică bună, cei doi soți au început din nou să apară pe la evenimente, pentru a nu da de bănuit că infiedelitatea lui Trump, care s-ar fi iubit cu o starletă porno imediat după nașterea fiului său cu Melania, a avut efecte asupra echilibrului din familie.

Iată că în weekend, Melania și Donald au apărut împreună în vizită la spitalul Broward Health North Hospital din Florida pentru a se întâlni cu câteva dintre victimele masacrului în masă de la un liceu din zonă, când 17 persoane au fost împușcate și 12 rănite.

Cu toate acestea, Prima Doamnă l-a ignorat pe soțul său la sosirea în Florida. Au ieșit în același timp din avionul Air Force One, dar Melania a fost filmată în timp ce îl evită pe Donald care încerca să o prindă de mână. Imediat, Donald pune mâna pe spatele soției sale, pentru a nu arăta ridical în fața fotografilor, în timp ce aceasta își aranjează o șuviță de păr. Nu este prima dată când Melania îl evită pe Donald Trump, celebra fază când îl lovește peste mână la o vizită oficială devenind virală pe rețelele de socializare.


FEB 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...