[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

Melania și Donald Trump, ținându-se de mână în primul portret de Crăciun. Iată ce ROCHIE SCLIPITOARE a purtat Prima-Doamnă!

Zâmbitori și incredibil de intimi, președintele american Donald Trump și soția sa, Melania, au pozat, într-un cadrul feeric, pentru prima lor felicitare oficială de Crăciun.

Nu puteau face rabat de la această tradiție! Ca-n fiecare an, președintele american și soția sa eliberează un portret oficial cu ocazia sărbătorilor de iarnă și anului nou. Așa se face că Melania și Donald Trump s-au conformat și s-au lăsat fotografiați în Cross Hall-ul din interiorul Casei Albe, pentru prima lor felicitare de Crăciun în calitate de președinte și prima-doamnă.

Fotografia, realizată de Andrea Hanks și transmisă prin intermediul conturilor lor de Twitter, ni-i arată pe cei doi într-o ipostază destul de intimă și iubitoare, Melania și Donald ținându-se de mână și zâmbind larg. ”Crăciun Fericit vă urează Președintele Donald Trump și Prima Doamnă Melania Trump. POTUS și FLOTUS s-au lăsat fotografiați marți, 5 decembrie, pentru primul lor portret oficial de Crăciun, în Cross Hall-ul Casei Albe, Washingon, DC”, este mesajul care a însoțit inedita fotografie cu cei doi.

Pentru această ocazie, Melania a îmbrăcat o superbă rochie neagră, midi, care-i punea în evidență talia ca trasă prin inel și statura impozantă. Rochia fără mâneci este o creație Delpozo, în partea mediană prezenta un imprimeu sclipitor aplicat, care ne-a introdus într-o dispoziție festivă. Nouă ne place, vouă?

Și Ivanka Trump și Lara Trump, soția lui Eric Trump, au postat pe rețelele de socializare câte o felicitare de Crăciun, pozând alături de familiile lor.


DEC 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...