[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Melania Trump a ajuns pe mâinile medicilor. Cum se simte prima-doamnă după operația la rinichi

Este mereu fashion și cu zâmbetul pe buze, dar chiar și una dintre cele mai cunoscute femei din lume poate avea momente mai puțin bune. Melania Trump a ajuns pe mâinile medicilor după ce a acuzat probleme la rinichi.

Soția lui Donald Trump a fost supusă ieri unei intervenții chirurgicale la rinichi la Centrul Medical Militar Național Walter Reed din apropiere de Washington, DC. Reprezentanții de la Casa Albă au confirmat vestea, iar operația a fost un succes.

„În această dimineață, prima-doamnă Melania Trump a suferit o procedură de embolizare pentru a trata o afecțiune benigna la rinichi. Procedura a fost una de succes și nu au existat complicații”, a declarat Stephanie Grisham, responsabil de comunicare din partea primei-doamne. „Doamna Trump este la Centrul Medical Militar Național Walter Reed și probabil că va rămâne acolo pe toată durata săptămânii. Prima-doamnă așteaptă cu nerăbdare să se recupereze complet pentru ca ea să-și poată continua munca în numele copiilor de pretutindeni”, a scris Grisham.

Donald Trump nu i-a fost alături soției sale pe durata intervenției chirurgicale. Președintele a rămas la Casa Albă și a postat pe Twitter un mesaj, imediat după ora 17:00, că merge pentru a-și vizita soția la spital. „Merg la Centrul Medical Walter Reed pentru a o vedea pe prima noastră doamnă, Melania. Procedură a fost un succes, ea este foarte bine, vă mulțumesc tuturor pentru urările de sănătate!”

Melania, care a împlinit de curând 48 de ani, a fost supusă unei intervenții chirurgicale la Walter Reed, în apropiere de Bethesda, Maryland, luni dimineața.

Melania-Trump-hepta_3568791-768x940

www.okmagazine.ro


MAI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...